Кремъл поздрави шефа на Tesla Илон Мъск за неговото предложение за мирно

...
Кремъл поздрави шефа на Tesla Илон Мъск за неговото предложение за мирно
Коментари Харесай

Песков доволен, силни думи за Мъск

Кремъл поздрави шефа на Tesla Илон Мъск за неговото предложение за спокойно съглашение, с което да се постави завършек на войната в Украйна, съобщи Ройтерс. Агенцията напомня, че по-рано Киев разкритикува Мъск, че е предложил условия, които облагодетелстват Русия.

" Много е положително, че човек като Илон Мъск търси кротичък излаз от тази обстановка ", сподели пред кореспонденти Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин. Той означи, че " за разлика от доста професионални дипломати, Мъск към момента търси способи за реализиране на мир ". 
-->
" А да бъде реализиран мир, без да бъдат изпълнени изискванията на Русия, е изцяло невероятно ", акцентира Песков.

Говорителят на Кремъл разяснява и публикация във в. „ Таймс ”, в която се показва, че Русия може да организира нуклеарно тестване, отбелязва Ройтерс.

" Москва не желае да взе участие в „ упражненията по нуклеарна изразителност ” на Запада. Западните средства за всеобща информация, както и западните политици и държавни глави, сега интензивно организират извършения по нуклеарна изразителност. Ние не желаем да участваме в това ", сподели той.

Според английското издание НАТО е предизвестила своите страни членки, че съветският президент Владимир Путин има намерение да показва готовността си да употребява нуклеарни оръжия, като организира нуклеарен тест на украинската граница. Вестникът написа, че в Русия се е придвижил трен, който е обвързван с подразделението на съветското министерство на защитата, отговарящо за нуклеарните боеприпаси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР